Touwtrekweekend Berketrekkers 2015

Op 25 en 27 september is het weer zover en organiseren de Berketrekkers hun touwtrekweekend. Een weekend vol gezelligheid en competitie.

Op vrijdag 25 september staat gezelligheid centraal met het evenement “Beat The Machine”. In groepjes van vier kan je dan proberen onze trainingstakel te verslaan. Die dag is de takel ingesteld volgens principe van trekker-trek. Je start met een vrij lage weerstand en deze verhoogt naarmate je stapt. Als je 8 meter kan stappen heb je een “FULL PULL” en mag je deelnemen aan de finale. Lukt het niet mag je opnieuw inschrijven met dezelfde of andere ploeg. Tussendoor moedig je de andere ploegen aan met een biertje of een jenever in de hand. Ook zijn er lekkere hamburgers te verkrijgen. De wedstrijd word aan elkaar gepraat door de speaker, maar natuurlijk hebben jullie zelf nog een veel leuker verhaal. Aan de bartafels kunnen jullie bijpraten met touwtrekkers uit andere regio’s en disciplines (vorig jaar ruime deelname van Highlanders en powerlifters). Je kan doorlopend inschrijven tussen 19u en 23u (dus geen probleem voor mensen die vrijdag nog laat moeten werken). Tussen 23u en 24u zijn dan de finales gevolgd door prijsuitreiking. De bar blijft nog even open. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Op zondag 27 september staat het competitieve voorop. Dan hebben we wedstrijden die meetellen voor Nationale en Provinciale competitie. Deze wedstrijden staan ook open voor ploegen buiten de competitie en kan er kan dus los op ingeschreven worden. Hier is vooraf inschrijven wel gewenst.
11uur (wegen tot 10u45)
* Heren achttal vrije klasse + Heren 640 (8of 9 pers)
* Jeugd GENSB klasse + Dames 600 (onbeperkt aantal)
12uur (wegen tot 10u45)
* Jeugd U15 (geboren 2001 of later) 270kg (onbeperkt aantal)
13uur (wegen tot 12u30)
* Heren Combi (samenstelling namiddag http://antwerpen.touwtrekken.be/klassen.htm)

Met dit alles denken we ene mooi programma aan te bieden met voor elks wat wils. Er is mogelijkheid tot gratis kamperen. In en rond Merksplas is heel wat te zien en te beleven om de zaterdag mee te vullen.

Voor meer info of inschrijven mag je met steeds contacteren.
Jan Lenaerts
jan@berketrekkers.be
+32 495657103

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *